Ürün, polifenol organik konsantrasyonu yüksek olan zeytin ağaçlarından elde edilen zeytin ve yaprak suyu karışımıdır. Su ile çözünebilen zeytin bileşenlerinden oluşur ve öğütme süreci sırasında elde edilir. Daha sonra, ürünün stabilitesini, özelliklerini ve mikrobiyolojisini garanti altına almak için bir pastörizasyon ve konsantrasyon süreci uygulanır.
Süreçler mekanik olarak ve kısa bir süre içinde gerçekleştirilir, böylece polifenoller bozulmaz. Arróniz çeşidi zeytin ağaçları, yapraklarda ve meyvelerde yüksek polifenol konsantrasyonuna sahiptir. Optimal olgunluk seviyesinde toplanır, böylece tüm aromalar ve tatlar korunur.
ORİJİN
Saint-Émilion'dan kırmızı şarap
Puisseguin Saint-Émilion appellasyonu, ünlü Saint-Émilion köyünün kuzeydoğusunda yer almaktadır. Bu tarihi bağ, üzüm asmalarının bol güneş ışığı ve serin gecelerden faydalandığı, en iyi olgunlaşmayı sağladığı engebeli bir bölgede uzanmaktadır. Oenologumuz tarafından seçilen P de Puisseguin, killi-kireçli bir terroirden yararlanarak Bordeaux şaraplarının prestijini temsil eden dolgun ve etli bir şarap sunmaktadır.
ŞARAP YAPIMI
Paslanmaz çelik tanklarda geleneksel vinifikasyon.
ÜZÜMLER
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
TADIM
Parlak koyu garnet rengi.
Böğürtlen, siyah frenk üzümü ve vişne aromalarıyla meyvemsi burun.
Olgun ve sıcak tanenlerle yuvarlak, dengeli ve kalıcı bir damak tadı.
YEMEK & ŞARAP EŞLEŞTİRMELERİ
Sığır bonfile, erikli kızarmış domuz eti veya yaşlı peynir ile birlikte tadına varılmalıdır.
18°C'de servis edin.
ÖDÜLLER
2012: IWC 2013'te Bronz Madalya.